O’SMIR SUZUVCHILARNI MASHG‘ULOT YUKLAMALARINI REJALASHTIRISH: O’SMIR SUZUVCHILARNI MASHG‘ULOT YUKLAMALARINI REJALASHTIRISH - Mamanazarova, Aziza; Rustamov Jabbor Jismoniy ma’daniyat fakulteti talabasi (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ushbu maqolada suzuvchılarnı shug’ullanuvchilarda mashg’ulot yuklamalari suzish texnikasining nazariy asosi va metodikasi bilan qurollantirish, shuningdek keyinchalik buni takomillashtirish yo’llari ularga o’rgatish suzish texnikasining individual xususiyatlari va kuchli suzuvchilarning mashq olish metodlari va ularni dolzarb muammolarini ochib berishga qaratilgan.