KURASHCHILAR JISMONIY FAZILATLARNI RIVOJLANTIRISH: KURASHCHILAR JISMONIY FAZILATLARNI RIVOJLANTIRISH - Jumadurdiyev, Bahodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Maqolada kurash sport turining ahamiyati, yoshlar orasida mazkur sportni ommalashtirishning jamiyat taraqqiyotiga ta’siri bayon etilgan. Asosiy e’tibor kurashchilarning jismoniy fazilatlarini shakllantirish masalalariga qaratilgan. Har bir jismoniy fazilatning jahon stndartlari tahlil qilingan