OMONIMLAR VA KO’P MA’NOLI SO’ZLARNING FARQLI TOMONLARI - Очилдиева, Дилфуза (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2022)
Ushbu ma’qolada omonim va ko’p ma’noli so’zlarni farqlashdagi qoidalarga to’xtalib o’tilgan va ko’p ma’nolarni so’zlarning ma’no ko’chishi , ularning qanday bog’liklar bilan ma’nosi ko’chishi yoritib berilgan .