ХАТЛАРНИ МИҚДОРИЙ ТАҲЛИЛ ЭТИШ УСУЛЛАРИ - Инатов , Мурот (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақолада фуқароларнинг расмий ташкилотларга йўллаган хатларини ўрганиш орқали XX аср 20-йиллари иккинчи ярмида жамиятдаги мавжуд ижтимоий қатламлар ва уларни ташвишлантираётган муаммолар тизимини аниқлашга ҳаракат қилинади