ИСҲОҚХОН ТЎРА ИБРАТНИНГ ИЛМИЙ-ИЖОДИ ВА МАЪНАВИЙ-МАЪРИФИЙ МЕРОСИ - Собиров , Элмурод; Юсупова , Сайёра (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақола улкан маърифатпарвар Исҳоқхон Тўра Ибратнинг миллий тараққиётимизга қўшган ҳиссаси, маънавий-маърифий меросини, ҳаёти, илмий-ижодий фаолиятини ўрганиш ва тарғиб этишга, мамлакатимиз тарихида тутган ўрнига бағишланган.