TA’LIM JARAYONIDA INNOVATSION PEDAGOGIK-TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH - Eryigitov, D (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ushbu maqolada umum ta’lim maktab jismoniy tarbiya darslarida innovatsion texnologiyalari orqali o’qituvchi va o’quvchi faoliyatiga yangiliklar kiritish va uni amalga oshirishda asosan interaktiv metodlardan foydalanilishi yoritib berilgan