ШАХС МАЪНАВИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ОТА-ОНА МАСЪУЛИЯТИ - Қулматов , Примқул (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Биз улкан тарих, улкан цивилизация яратган улуғ аждодларнинг қонуний ворисларимиз. Ўзбек халқининг энг қадимий даврлардан бошлаб ҳозирга қадар давом этиб келаётган, ўз ахамиятини хеч қачон йўқотмайдиган ажойиб қадриятлардан