АЖДОДЛАРИМИЗ ИЛМИЙ МЕЪРОСИДА МИЛЛИЙ ХАВФСИЗЛИК МАСАЛАЛАРИ ТАЛҚИНИ (ЮСУФ ХОС ХОЖИБ ҚАРАШЛАРИ МИСОЛИДА) - Сайидов, Мурод (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ушбу мақолада миллий хавсизлик тушунчаси унинг мазмун моҳияти, асосий омиллари, бунда кадрларни танлаш ва уларга қўйиладиган энг муҳим талаблар кўрсатиб берилган.