КОНСУЛЬТАТИВ ПСИХОЛОГИЯ БЎЙИЧА МУТАХАССИСЛАР ТАЙЁРЛАШ МУАММОЛАРИ - Худойназаров, Сардор (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақолада олий ўқув юртлари психология йўналишида психолог-консультантлар тайёрлаш муаммолари бўйича мулоҳазалар келтирилган. Психолог-консультантлар тайёрлаш жараёнига қўйиладиган талаблар, амалий психология соҳасида фаолият юритувчи психологларнинг касбий-муҳим сифатлари ҳақидаги замонавий психологиядаги қарашлар муҳокама қилинган