СОҲИБҚИРОН АМИР ТЕМУРНИНГ БУНЁДКОРЛИК ИШЛАРИ - Умаров, Р (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақолада Соҳибқирон Амир Темурнинг улкан империяга ҳукмронлик қилган давридаги амалга оширилган бунёдкорлик ишлари тўғрисида фикр юритилади.