YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATINI AMALGA OSHIRILISH MASALALARI - Isankulova , Muxlisa; Alimova, Qunduz (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ushbu maqolada yoshlarga oid davlat siyosatini amalga oshirish ishlari hamda ijtimoiy ish bilan shug‘ullanuvchi kasb egalarining hozirgi kunda duch keladigan muammolari va kasbiy qadriyatlari haqida tushunchalar keltirilgan